Καλωσορίσατε στην Ίο, ένα από τα πια όμορφα κυκλαδίτικα νησιά, γνωστό για τον τουρισμό του για όλες τις ηλικίες.

Η Ίος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός γνωστός, τόσο για την έντονα νυχτερινή ζωή του, όσο και για τις πανέμορφες παραλίες, τον παραδοσιακό οικισμό, την φιλοξενία του, το καλό φαγητό, το χαμόγελο και την παράδοση!

Στη σελίδα μας θα βρείτε αρκετές πληροφορίες, ώστε να εξερευνήσετε κάθε σημείο του νησιού μας για πιο ευχάριστες διακοπές, καθώς και πληροφορίες που θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Το πιο γνωστό αξιοθέατο της Ίου, είναι ο περίφημος τάφος του Ομήρου, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Πλακωτός, βόρεια του νησιού.
Ανάμεσα στις αμέτρητες παραλίες της Ίου, ο κοσμοπολίτικος Μυλοπότας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας το γεύμα σας, πλάι στη θάλασσα, το Μαγγανάρι, όπου το μπάνιο στα πεντακάθαρα νερά του, είναι μία μοναδική εμπειρία που κάθε επισκέπτης αξίζει να ζήσει! Η Αγία Θεοδότη σας προσφέρει μία εξωτική εμπειρία ενώ πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον οικισμό Ψάθη. Στο λιμάνι η παραλία Όρμος είναι οργανωμένη και συνεχίζοντας τον δρόμο, μπορείτε να φτάσετε στην Κουμπάρα, μία παραλία ιδιαίτερου κάλλους.
Η Ίος διαθέτει 87 χιλιόμετρα ακτογραμμής, εκ των οποίων 32 χιλιόμετρα αμμουδιών. Αξίζει να αναφερθούμε στην απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά του Μυλοπότα με την καταγάλανη θάλασσα, αλλά και με κάθε είδους άνεση (θαλάσσια σπορ, φαγητό, μετακίνηση καταλύματα). Τις εντυπώσεις κερδίζει και η παραλία του Μαγγαναριού με μία καταπληκτική αλληλουχία πέντε κολπίσκων – παραλίων με χρυσή άμμο και πάνω από όλα κρυστάλλινα νερά. Η μαγική αυτή τοποθεσία αξίζει την επίσκεψη σας, ώστε να ξαναζήσετε σκηνές από το «Απέραντο Γαλάζιο» στο τόπο που γυρίστηκαν.